Moti në Moskë në prill 2017

Moti në Moskë në prill 2017 do të jetë i ftohtë dhe me shi. Për parashikimin e saktë të motit për prill 2017 nga qendra hidrometeorologjike në Moskë dhe në rajonin e Moskës do të jenë ditë të ngrohta. Çfarë do të jetë moti në Moskë në prill 2017 më.
Shiko postimin