Burmese

Cat bajman është një kafshë shumë elegante me një personalitet të shkëlqyer dhe karakter të shkëlqyeshëm. Është e rëndësishme të njihni pronarët e mundshëm për këtë race?
Shiko postimin

Proteina të shtëpisë

Ketri shtëpi është një qesharake dhe i zgjuar Pets. Kujdesi ketri i shtëpisë nuk është veçanërisht i vështirë, gjëja kryesore - për të pajisur shtëpinë e saj, për të dhënë mundësinë për të lëvizur dhe ushqyer siç duhet kafshët.
Shiko postimin

Race Cat: Munchkin

Munchkin Cat race është i ndryshëm nga të gjithë macet e tjera të xhuxhizmit të tyre: ata kanë këmbë shumë të shkurtra. Përkundër këtij mutacioni natyror, ata nuk janë pa hirin natyror të natyrshëm në të gjitha macet.
Shiko postimin