Në këto kohë të vështira bëhet më e vështirë të gjesh një Bank që mund të besosh. Skandalet e ndjeshme - pagesa e fondeve për depozitat u bë nervozë më shumë se një milion kontribues, dhe stockings dhe dyshekët e vjetër - përsëri lojëra më të njohura për ruajtjen e parave.Cila Banka të zgjedhë për kontributet tuaja?  Cila Banka është më e besueshme? Për të zgjedhur një bankë të përshtatshme, është e rëndësishme që të keni më shumë informacion rreth Bankës.

Ne sjellim në vëmendjen tuaj vlerësimet e bankave të Ukrainës sipas portalit të informacionit në lidhje me bankat e Ukrainës bankstore.com.ua

Vlerësimi i bankave të Ukrainës sipas aktiveve dhe detyrimeve më 01.09.2009