Mbrojtësi i Ditës së Atdheut (i quajtur edhe Dita e Ushtrisë së Kuqe), e festuar më 23 shkurt nga miliona qytetarë të Federatës Ruse dhe CIS është një datë e shumëpritur që pritet çdo vit nga të dy përfaqësuesit e gjysmës së fortë të njerëzimit, dhe vajzat dhe gratë e bukura. Kjo ditë është veçanërisht simbolike dhe i ngjan një Dita e Shën Valentinit ose një dite ndërkombëtare të grave, ashtu si në kohët moderne ajo festohet nga të gjithë burrat dhe gratë, pa përjashtim, pavarësisht nga natyra e aktivitetit. Në artikull do të gjeni ide origjinale të dhurata për Mbrojtësin e Ditës së Atdheut, si dhe urime të ftohta të shkurtra me këtë ngjarje të rëndësishme.

23 shkurt: dhuratat për bashkëshortin, babin, vëllain

Çfarë t'u jepet njerëzve tuaj të dashur është një pyetje që ngjall çdo vajzë dhe grua në prag të 23 shkurtit. Si rregull, zonjat e bukura gjithmonë përgatiten paraprakisht, në mënyrë që t'i prezantojnë burrat e tyre të ngushtë dhe të njohur, surpriza të bukura dhe prekëse. Është e rëndësishme të zgjidhni dhuratën e duhur për bashkëshortin, babanë, vëllain, gjyshin ose kolegun tuaj të dashur. Një njeri mund të vlerësojë dhuratën e favorit të tij, për një tjetër origjinaliteti është interesant, por në çdo rast, nëse përgatitni një surprizë me dashuri dhe ngrohtësi të madhe, një dhuratë nga ju do të perceptohet me kënaqësi dhe gëzim.

Në çdo kolektiv të punës më 23 shkurt, zonjat u urojnë kolegëve të tyre meshkuj në këtë festë dhe u japin kryesisht suvenire të vogla modeste ose produkte të kujdesit (xhel, shampo), por ka edhe ide të tjera po aq interesante që t'i japin këtë ditë kolegëve:

 • Një shishe e vogël dhuratë e konjakut dhe bar çokollatë të errët
 • Aromë e makinës (në rast se të gjithë punonjësit kanë një makinë)
 • Kriklla Funny me mbishkrime qesharake ose emrat e kolegëve
 • Thika të lagështa për monitor ose pads të miut
 • Kriklla 0.5 l ose 1 l birrë
 • Piggy Bank për para

Personat e ngushtë dhe vendas - babai, gjyshi, i dashuri i dashur ose bashkëshorti - më së shpeshti jepen gjëra për përdorim personal: bluza dhe këmisha, mjet për t'u kujdesur për trupin dhe flokët, peshqirët dhe bathrobes. Më poshtë janë idetë e dhuratave që me siguri nuk do të lënë indiferentë njerëzit tuaj të preferuar:

 • Çantë lëkure ose mbajtësja e kartës së biznesit
 • Çantë ose valixhe për palestra për dokumente
 • Rruajtes elektrik
 • Një shishe e shtrenjtë alkooli ose një sërë gota vere
 • Çanta hip dhe rast cigaresh me një dizajn të bukur

Urime më 23 shkurt për vargjet e njerëzve të preferuar

Pasi ta zgjidhni dhuratën origjinale të pazakontë për njeriun tuaj të dashur, mbetet vetëm për të shkruar një kartolinë të bukur përshëndetëse në një kartolinë shumëngjyrëshe. Ndoshta kjo do të jetë një nga ato që renditen më poshtë.

I dashur, i miri dhe i dashur,
  Me festën e muajit shkurt, unë u përgëzoj.
  I njëjti besnik, të dashur,
  Për të qenë i shëndetshëm, gjithmonë ju uroj.

Le të mos hidhërohet dhe mjerimi,
  Kjo bën shumë telashe në thellësi.
  Le të mbijë fryti i mirë,
  Dhe ju gjithmonë jeni të lumtur, njeriu im!

Dashurinë time! Një festë e mrekullueshme
  Urua burrin nga zemra!
  Ju jeni mbrojtësi i të miut të bukur,
  Të gjitha ditët me ty janë të mira!

Essential njeriu im!
  Në një festë të veçantë, ditë të këndshme
  Thuaj: jeni të guximshëm, të mençur, të fortë,
  Unë nuk jam dembel për t'ju lavdëruar!

Burri i dashur!
  Urime për festën!
  të dua ty
  Ishte pjesëmarrësi i tij!

Kaq i trishtuar për ty, dashuria ime,
  Vvek nuk ishte në gjendje për të!
  Pra, në shpirtin tënd është e bukur
  Dielli u ndez!

Me njëzet e tretë të shkurtit,
  Dashuri, urime!
  Vetëm gëzim dhe lumturi
  Unë ju uroj!

Sot, burra, ju keni një të vërtetë
  Dhe festën më të rëndësishme të vitit!
  Suksesi në biznes ishte vetëm shkëlqyeshëm -
  Ju i ridizajnoni ato - jo të përshtatshme!

Asnjë kërkesë nuk i përmbushim të gjitha tekat tuaja,
  Për ndihmë lëvdoheni, mbështetni në gjithçka!
  Nga ju ne presim të mbushemi me lumturi
  I gjithë viti ishte për gratë besnike dhe të dashura!

Përshëndetje të bukura nga 23 shkurti tek Papa në vargje

Babai juaj i dashur dhe i dashur do të jetë i lumtur kur ju përgëzojeni për festën më mashkullore gjatë vitit, veçanërisht nëse Papa shërbeu në ushtri ose mori pjesë në operacione ushtarake. Këto poema të bukura të mrekullueshme e prekin atë në thelb.

Me njëzet e tretë të shkurtit,
  Babi, i dashur!
  Për mua ju jeni më të mirët
  I dashur!

Unë dua të përgëzoj
  Me burrat e pushimeve
  Le të shkrumbojmë të gjitha dhimbjet
  Në këtë ditë si tymi!

Dhe ju uroj lumturi,
  Dhe ditë të mira
  Për ta bërë të gjitha të përkryer
  Mbi shpirtin tuaj!

Që ne po festojmë
  Dita e mbrojtësit të Atdheut.
  Është një festë e guximshme në zemër,
  Është një festë e jetës sonë.

Dhe babai im ishte shërbëtor,
  Nuk ka frikë nga fatkeqësitë.
  Babi, ti je më trimi!
  Kjo është dita juaj - dita e lirisë.

Gjithkush besnik ndaj këtij atdheu,
  Gjithkush që po feston sot,
  Ju jeni mbrojtësit e të gjithë jetës,
  Ti je mbrojtësi i njerëzve.

Njëzet e tretë
  Çdo vit në shkurt
  Të rriturit dhe fëmijët
  Shënoni të gjithë në vend

Dita e mbrojtësit dhe fuqia
  Një njeri i vërtetë!
  Ju, baba, duke përfshirë,
  Kjo është arsyeja pse në tryezë

Cake qëndron
  Dhe shampanjë është bubbling!
  Për të festuar ditën
  Kurrë mos u lagn!

Mbrojtësi i Ditës së Atdheut ka ardhur
  Dhe është festë kryesore e njeriut.
  Babi, pusho, ti për vitin aq të lodhur
  Nuk keni nevojë të shqetësoni me arsyet.

Në nder të ushtarëve të lavdishëm të Rusisë,
  Përshëndes sot, përshëndetjet, paradën.
  Ne nderojmë për zemrën e më të rëndësishmit
  Ai që është më i dashur për ne sesa të gjitha çmimet.

Urime zyrtare nga poezitë e 23 shkurtit

Dhe këto urime më 23 shkurt do të jenë të përshtatshme për cilindo që ju do të përgëzoni për festën e një njeriu: babai dhe vëllai, burri i dashur ose i riu, kolegu apo mik. Në çdo rast, urimet zyrtare do të gëzohen nga të gjithë pa përjashtim.

E saj të gjithë rrugën, siç thonë ata -

Pa një humbje të syzeve të verës ju mund të dëgjoni një zile:

Të shkëlqejë ari

Litarët e rinj të tenorit!

Pra, që tani e tutje në jetë, si në marshim,

Gjithkush e mbajti kështu ekuacionin,

Kështu që marshalli do të dalë nga toger,

Ose, të paktën - Gjenerali!

Marrja e sjelljeve modeste,

Zgjedhja e bërjes së njëherë e përgjithmonë,

Merrni fat të mirë - oficer!

Mbajeni fort jetën e rastit.

Ju përgëzojmë sot,

Me gjithë zemrën tonë ju urojmë:

Ditë të lumtura dhe përkëdhelje të butë,

Princesha i dashur nga një përrallë,

Fitorja është e vështirë në luftë -

Le të të gjithë të vijnë tek ju!

Nëse jeni duke qëndruar në radhët,

Mos harroni vendin tuaj,

Mos harroni: ju jeni një bir dhe një ushtar.

Ata gjithmonë shikojnë në ju

Sytë tanë të prirur,

Zemrat tona të mira.

Dhe për të gjithë ju përgjigjeni -

Më e shtrenjtë se atdheu ynë

Unë pi për ju dhe për dashuri,

Dhe për zjarrin në zemrat.

Por së pari do të pi një gotë

Për ata në çizme!

Për ata që në këtë moment opportik

Për makinën e çelikut të ftohtë:

Ngre xhami

Për një njeri, për një ushtar!

Urime më 23 shkurt kolegë meshkuj në ajetet

Çdo vit në të gjitha zyrat, respektohet tradita e përgëzimit të të gjithë kolegëve meshkuj në Ditën e Mbrojtësit të Atdheut. Përveç dhuratave të bukura dhe të këndshme, këto urime prekëse nuk do të jenë të tepërta, të cilat do të inkurajojnë dhe japin besim tek gjysma mashkullore e kolektivit.

Sot është një festë në ekipin tonë.
  Sot është njëzet e tretë e shkurtit.
  Prandaj, askush nuk është më i lumtur
  Burra, që gratë nga një dyqan probleme.

Ju urojmë një jetë të mirë, të plotë,
  Elb pop vetëm një herë në vit
  Për t'i shërbyer familjes, punës dhe Atdheut
  Dhe besoj se fat do të të gjejë!

Kur është fjala për 23 shkurt
  Papritmas, një qëndrim të ndryshëm ndaj kolegëve.
  Burrat janë të gjithë të shtrënguar, jo më kot,
  Gratë në zë shkrijnë borën.

Të gjitha buzëqeshjet dhe urimet përreth.
  Shefi, i nënshtruar ndaj njëri-tjetrit.
  Dita e mirë 23 shkurt -
  Kolegët janë të gjithë si një familje miqësore.

Me rastin e dëshirave të meshkujve, miqtë,
  Çfarë do të ishte më e shëndoshë, rrugë e lehtë.
  Dhe gëzimi pak më shumë, trishtim për një moment
  Arritjet serioze, arritjet e njerëzve.

Çfarë do të bënte një kolektiv krenar amë
  Çdo njeri është i zgjuar dhe i bukur.
  Titulli dhe krenari veshur në jetë,
  Kumbues i thjeshtë - Mbrojtësi i Atdheut!

Hej, kolegë, ju përgëzoj
  Me njëzet e tretë të shkurtit!
  Këtë ditë ne prisnim një kohë të gjatë,
  Ne e dimë me siguri se jo për asgjë!

Edhe sot, të gjitha kanë sukses
  Dhuratat do të lejohen
  Por vajzat nuk do të largohen,
  Do të përhapin trishtimin e duarve të tyre!

Në këtë ditë, le të ketë shumë
  Urimet, përshëndetjet
  Surpriza dhe e pazakontë
  Dhe dëshirat e shfaqjeve!

Urime më 23 shkurt - ajete qesharake

Ish burrat e ushtrisë dhe çdo burri tjetër preferojnë shaka të ndryshme dhe shaka qesharake. Zgjidhni ndonjë urim më poshtë që ju pëlqeu dhe shkruajeni në një kartolinë shumëngjyrëshe prej 23 Shkurtit ose dërgoni në rrjetet sociale të të gjithë miqve dhe njerëzve të afërt - argëtimi është i garantuar!

Kur vendi ynë është i pambrojtur?
  Sigurisht, sot, më 23 shkurt!
  Për shkak se të gjithë njerëzit thonë,
  Dhe në mënyrë të përkryer të gjithë armiqtë e dinë.

Unë, sigurisht, edhe urimet
  Pirja e shumë ujë, megjithatë, unë nuk dua,
  Se armiku na sulmoi,
  Duhet të jeni të matur!

Sot unë mund të pi birrë,
  Çorape shpërndahen kudo,
  Dhe as për të pastruar tualetin
  Jini të butë në të ngrënë.

Sot unë do t'ju mirëpres
  Paraqisni një dhuratë të këndshme,
  Tingulli në radio shton,
  Gënjeshtra në shtrat dhe unë do t'ju telefonoj!

23 Shkurt
  Urime, vëlla, ti!
  Cfare mund te them?
  Tundimi për të ditur gjithçka,

Koha për të ndaluar,
  Dhe i denjë të bie në dashuri!
  Se ëndrrat tuaja u realizuan
  Dhe jeta dukej të ishte një përrallë!

Urime më 23 shkurt - të shkurtra (SMS përshëndetje)

Ju dhe të dashurit tuaj ndajnë distancën? Ose në këtë ditë nuk mund të përgëzoni personalisht kolegët tuaj, të afërmit dhe burrat e ngushtë? Nuk ka problem! Ju mund të dërgoni SMS me këto urime të mrekullueshme të shkurtër që nga 23 shkurti. Shkurtimisht, në ushtri dhe humor.

Si një simbol i fitoreve mashkullore
  Dua këtë ditë dimri
  Dashuria dhe më shumë monedha
  Dhe të argëtoheni, nëse jo dembelizmi!

Le të kënaqen femrat me ngrohtësi
  Pas të gjitha, në shkurt do të jetë e dobishme,
  Sot është dita e meshkujve, dhe kështu është e jotja.
  Dëshiroj të këndoj dhe të argëtohem përgjithmonë!

Me Ditën e Menit! Mirë, sukses
  Fat i pafundëm!
  Le të jetë më shumë e qeshur,
  Nuk keni nevojë kurrë për një mjek!

Le në ditën e muajit të dytë,
  23-m të listuara,
  Jeta, si zjarri, ndriçuar
  Fytyrat më të lumtura.

Le të përrallë të përditshme
  Është e mbushur me lehtësi
  Dhe sytë shkëlqim
  Me ty, fati është mësuese!

Uroj njerëzit e dashur nga 23 shkurti dhe le festën të jetë e bukur dhe e mrekullueshme!