Gjithkush e di se Viti i Ri jo vetëm që përgatit enët e caktuara dhe dekoron dhomën në ngjyrat e temave. Shumë shpesh të gjithë duan të vijnë në kostum. Veçanërisht kostume të ndryshme si fëmijët, të cilët duhet t'i veshin jo vetëm në pushime, por edhe çdo ditë tjetër për t'u prezantuar me dragoin e keq të zjarrit. Toka e sovjetikëve ofron të qep për fëmijënkostum i ri dragon i vitit.

Natyrisht, kostumet e dragonjve të fëmijëve janë të lehta për të qepur. Gjëja kryesore është të kesh pak durim dhe imagjinatë. Pra, çfarë do të duhet për të qepur një kostum dragoi të Vitit të Ri me duart tuaja?

Ju do të keni nevojë për materialet e mëposhtme :

  • pëlhurë kryesore (pëlhurë më e përdorur gjelbër, por mund të marrë ndonjë ngjyrë tjetër)
  • kontrast gjirit mëndafshi, prapa dhe mane (ofrojnë ngjyrë bezhë)
  • bishtalec ngjyrë bezhë
  • rrjetë e fortë për spikes, mane dhe kapuç
  • pëlhurë transparente për krahë
  • pëlhurë për rreshtim
  • një ngrohës për formimin e bishtit, spikes dhe vëllimin shtesë të barkut
  • gjarpër që korrespondon me ngjyrën e kostumit
  • dy kaseta ngjitëse
  • fije në ngjyrën e kostumit

Themelimi i çdo kostum është një jumpsuit. Natyrisht, për prodhimin e pantallonave Ju duhet një model i një kostum dragoi. Për këtë qëllimmund të përdorin pizhame e fëmijës suaj si shabllone. Ju gjithashtu mund të përdorni modelet që janë dhënë në faqen tonë të internetit.

Bazuar në rritjen e foshnjës suaj, llogarisni sasinë e pëlhurës së nevojshme për të qepur kostum të ri të dragoit të vitit. Kështu që,për më shumë se 100 cm është e mjaftueshme për 1,5 metër të pëlhurës kryesore. Përdorni një rresht, në mënyrë që padia të mos qëndrojë fuqishëm në trup dhe të duket më voluminoze.

Qep të katër pjesët e kostumit:pjesët e para dhe të pasme, sleeves. Në frontin, futni një gjarpër, me të cilin ju mund të sugjeroni zastegivat. Lëreni ulësen prapa për të futur bishtin dhe kreshtën e dragoit.

Një krehër bishti për të prodhuar mjaft lehtë.Në krehër ju doni të futur vetëm rrjetë të vështirë. kështu që ai nuk është i prishur. porbishti është i mbushur me një izolim të hollë. Për ta bërë kostumin e dragoit të besueshëm, krehja është futur jo vetëm përgjatë vijës së shpinës, por edhe bishtit.

Sigurisht, çfarë barku i dragoit pa dritë?Përdorni ovale si një model për abdomen. Hidhni ovale dhe hekuri disa brinjë për të imituar barkun e vërtetë të dragoit. Për abdomen në kostum ishte voluminoze, ju do të duhet të rrahni atë me të njëjtën izolim të hollë.

Në pjesën e poshtme të mëngëve, futni krahët e pëlhurës transparente. Për të simuluar folds në krahët, ju mund të përdorni një bishtalec beige. Të çojë bishtalec nga pika e njëjtë nga sqetulla.

Kapaku i nevojshëm për të qepur mjaft vështirë për të mbajtur në formë. Prandaj, ajo futet në rrjetin e ngurtë. Poshtë rrjetit nuk është injektuar, është e dëshirueshme që rreshtimi i kapakut të jetë i shtrënguar aq sa duhet. Kështu, kapaku do të përbëhet nga katër shtresa: rreshtim, rreshtim i trashë, rrjetë, pjesa e përparme e kapakut.Qepja e të katërve copa mund të futet në fangat e shtresave dhe në vrimat e dragoit. Canines mund të bëhen në të njëjtën mënyrë si gjemba.

taniJu vetëm duhet të dekoroj kapuç me spines dhe kreshtë. Krehër Ju tashmë e dini se si të qep. Dhe spikes e bëjnë atë shumë të thjeshtë. Mjaft rrjetë për të bërë një kon që është i mbushur me leshi pambuku. Cone të njëjtën madhësi që ju dëshironi të qep pëlhurë beige dhe veshje në krye të rrjetit. Tani ju vetëm duhet të qepë spikes.

Nëse ju nuk mund të krenohem me një aftësi të mirë për të qep,mund të bëjë peshën e kostumit të dragoit të vitit të ri. Do të përbëhet nga një kep me kapuç. Gjithashtu mbi të janë krahë dhe krehër.

Kur qepni një kostum dragoi të Vitit të Ri, fëmija juaj mund të marrë pjesë në karnaval. Në fund të fundit, kostum karnaval i një dragoi nuk ndryshon nga një Vitin e Ri! Përveç kësaj,kostum dragon mund të plotësohet me dorashka dhe pantofla të buta në ton. Duke përdorur pëlhurë të trashë, ju mund të qepni në kthetrat e tyre.