Што да направите ако другите деца го повредуваат вашето дете

Што да направите ако другите деца го повредуваат вашето дете? Како да не се скрши и да не се направи нешто глупаво? Да ја разбереме ситуацијата и правилно да реагираме со помош на нашите препораки.
Прикажи пост

Пролет пауза 2015

Пролетта пауза 2015 е многу важна. Сакате да знаете што да направите на пролетта пауза 2015? Во овој случај ние ви нудиме да учат сите за пролетта пауза 2015 во училиштата. Колку долго, почнувајќи од кога, и повеќе - тука
Прикажи пост

Како да научиме дете да пишува без грешки

Секој родител сака своето дете да порасне писмено и образовано. На крајот на краиштата, способноста за компетентно пишување и зборување е многу корисна за детето во иднина. Како да научиме дете да пишува без грешки? Прочитајте повеќе во земјата на Советите
Прикажи пост

Зошто бебињата мирисаат на кисело мирис на измет

Кисело мирис на бебето столче може да биде доста вообичаена и знак на инфекција. Што да направите ако вашето дете има лабава столица со кисело мирис? Дали да паничи или да се справи со импровизирани средства?
Прикажи пост