Мода etocrilene 2015: преглед на тековните трендови

Народни мотиви станаа еден од главните модни трендови за 2015 година. Особено популарноста ќе биде етнички накит и додатоци. Стилистите ги препорачуваат модниците во 2015 година да го изберат вистинскиот тибетски, ориентален, грчки etocrylene.
Прикажи пост

Маска за Сплит завршува: дома рецепт за нега на коса во зима

Сплит завршува е естетски непријатен проблем кој може да ефективна домашна маска за коса. Поголемиот дел од рецептите на таквите маски се достапни и се базираат на познати производи.
Прикажи пост

Стилски машки фризури

Во оваа статија ќе најдете описи на кратки, средни и долги фризури. Слики од најпознатите стилски машки фризури 2014-2015 ќе покажат современи трендови. Што е за вас? Пронајдете го својот пат за да ја истакнете мажественоста и привлечноста!
Прикажи пост