Стомакот непријатност

Абдоминална непријатност е често алармантна за присуство на сериозни болести. Дали е оправдан и дали е можно да се елиминира стомакот непријатност после јадењето на исхрана? Што ја предизвика на цревната непријатност кога треба лекарска помош?
Приказ Да Ги Објавувате
Холандски